четвер, 2 березня 2017 р.

Анотація до відкритого уроку в 10-А класі

24 лютого 2017 року вчитель французької мови Бутко Андрій Анатолійович провів відритий урок на підтвердження вищої категорії у рамках атестації. Тема уроку "Франція. Пам'ятки Франції", мала на маті продемонструвати зацікавленість та мотивацію учнів 10-А класу до вивчення курсу "Французька мова як друга іноземна". Урок виявив монологічні та діалогічні навички учнів, сприяв пізнавальному інтересу до історії та культури Франції, до розширення словарного запасу, до творчих здібностей і шанобливе ставлення до носіїв мови.

Під час уроку учні виконували лексичні і граматичні вправи, розповідали  про  пам'ятки Франції та вгадували їх на основі поданої інформації, обмінювались інформацією, висловлюючи свою думку, поповнювали активний словниковий запас, удосконалювали сприймання на слух тексту "La France est un pays touristique", який містив у собі знайомий лексичний матеріал та вели бесіду за прослуханим, виражали своїх враження, ставлення щодо конкретних фактів. В ході урок учні знайомились з творчістю французьких поетів, що сприяло вихованню любові до французької мови. Це вірші "Paris" і "Au revoir, Paris". 


Урок стимулював розширення знань учнів про Францію, розвивав увагу, пам'ять, логічне мислення, спостережливість, мовну здогадку учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар